MENIU

Ce alimente îi ajută pe bărbaţi să slăbească

Ce alimente îi ajută pe bărbaţi să slăbească

Barbatii slabesc mai usor decat femeile. Daca jumatatea ta are doar cateva kilograme de dat jos, pentru ca i s-a rotunjit putin burta, o va face mai simplu decat tine. In plus, majoritatea barbatilor – fiind carnivori – vor suporta mai usor alimentele bogate in proteine, ce le vor crea o senzatie de satietate mai mare.

Curademiere.ro iti arata ce alimente ii ajuta pe barbati sa slabeasca si concepe meniul variat, in asa fel incat kilogramele sa se topeasca fara ca iubitul tau sa sufere din cauza regimului de slabit.

Carnea de vita

Carnea de vita este minunata pentru tot felul de tocanite. Profita de faptul ca este un tip de carne foarte gustoasa, dar nu cumpara orice fel de carne. Cumpara carne slaba, muschiulet sau file, care contine la fel de multe minerale ca si bucatile mai grase, cum ar fi coastele, dar au mai putine calorii. Gateste carnea la gratar si uita pentru o perioada de cartofii prajiti de langa ea. O salata verde cu un dressing de mustar va fi delicioasa. Daca iubitului tau ii plac mancarurile mai suculente, incearca sa faci chiftelute la cuptor din carne de vita slaba, cu un sos de rosii fara grasime.

Carnea de rata

Gatita fara grasimi, carnea de rata este bogata in fier si acizi grasi buni, care previn tulburarile cardio-vasculare si diabetul. Cu doar 190 kcal la 100 de grame, carnea de rata va fi apreciata atat la gratar, cat si pentru o friptura la cuptor.

Ouale

Bogate in proteine, ouale au in jur de 70 kcal pe bucata si contin vitaminele A si B, minerale (fier, iod, fosfor), antioxidanti si acizi grasi esentiali. Fa oua fierte, ochiuri romanesti si omlete cu sunca slaba si legume. Nu exagera cu smantana in omleta, dar fa-ti de cap cu ierburile aromatice.