MENIU

Ce a făcut premierul Florin Cîțu la câteva ore după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, la Ziua Marinei - FOTO

Ce a făcut premierul Florin Cîțu la câteva ore după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis

Premierul Florin Cîțu a avut o primă reacție după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis.

Florin Cîțu a postat, duminică, pe Facebook, trei fotografii în care apare alături de președintele Klaus Iohannis, la ceremoniile organizate la Constanța de Ziua Marinei.

A fost prima întâlnire publică a celor doi de la declanșarea scandalului privind reținerea lui Florin Cîțu în SUA, acum 20 de ani, după ce a fost prins băut la volan. De miercuri, la declanșarea scandalului privind condamnarea lui Cîțu în SUA, Klaus Iohannis nu a avut nicio reacție publică. Sâmbătă, Cîțu mărturisea că nu l-a informat pe președinte despre acest episod.

REACȚIA lui Klaus Iohannis la prima întâlnire cu Florin Cîțu după scandalul condamnării. Cum a decurs și întrevederea cu Dan Barna, de Ziua Marinei

Una din fotografii a fost postată imediat după ceremonii chiar de șeful statului, în care cei doi poartă, amândoi ochelari de soare, și par că poartă o discuție degajată.

Iohannis nu a făcut până acum nicio declarație după scandalul public în care este implicat premierul. Publicarea fotografiei cu premierul pe site-ul Administrației Prezidențiale rămâne singura reacție pe această temă a președintelui.

"M-am bucurat să particip, alături de președintele Klaus Iohannis, la ceremoniile organizate de Ziua Marinei. Felicitări tuturor marinarilor noștri, care, prin muncă, seriozitate și profesionalism aduc cinste României oriunde în lume! La mulți ani Marinei Române și Forțelor Navale!", a scris Florin Cîțu, duminică, pe Facebook.

Alături de mesaj sunt 5 fotografii, iar, în trei dintre ele, Florin Cîțu apare alături de Klaus Iohannis.