MENIU

Ce a făcut Dan Diaconescu în ajunul sentinţei

Ce a făcut Dan Diaconescu în ajunul sentinţei

În ultimele 3-4 săptămâni, Dan Diaconescu nu a mai apărut în public şi nu a mai răspuns la telefoane. Nici măcar prietenilor cei mai apropiaţi. Unii au crezut şi chiar au comentat că, de teama unei pedepse cu închisoarea, ar fi fugit din ţară într-un paradis judiciar, unde braţul legii româneşti ajunge mai greu.

Nu avea să fie aşa pentru că, ieri, Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti chiar de la locuinţa sa. Acolo unde şi-a aşteptat liniştit sentinţa alături de familie, de fetiţa sa pe care o iubeşte nespus de mult.
 
Mulţi s-au întrebat unde s-a ascuns Dan Diaconescu în ultimele zile şi ce a făcut în aşteptarea verdictului. Se aştepta Dan Diaconescu la o achitare, la o pedeapsă cu suspendare sau chiar la o pedeapsă mult mai mare decât cea de trei ani, dată de prima instanţă? Ieri, când poliţiştii încă nu-i puseseră cătuşele la mâini, ”ring” a reuşit să stea de vorbă cu fratele acestuia, Mario (fratele mijlociu), care i-a fost aproape în cele mai fericite, dar şi în cele mai grele momente ale vieţii. ”N-aveaţi cum să daţi de el. S-a ascuns, săracu'. Şi n-a mai răspuns nici la telefon ca să nu i-l asculte. A stat cu fetiţa, a vrut să fie mereu lângă ea. Ştiţi cât o iubeşte de mult. A preferat să nu iasă din casă. A zis că, dacă tace, e mai bine”, ne-a dezvăluit fratele lui Diaconescu, care era neliniştit că poliţiştii îl vor lua pe Dan cu cătuşe de acasă în timp ce fetiţa lui era încă la şcoală, iar DD nu va mai apuca să-şi îmbrăţişeze fiica înainte să fie dus la puşcărie.
 
Citeşte mai mult în ziarulring.ro
Mai multe articole despre:
închisoare sentinţă condamnare Dan Diaconescu