MENIU

Cazul incredibil al unui cuplu! Arestați pentru că au avut o aventură în Dubai

O britanică și un pakistanez au fost condamnați la un an de închisoare pentru că au avut o aventură în timpul unei călătorii în Dubai. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook și s-au întâlnit timp de trei ani înaintea aventurii de o săptămână în Dubai, în 2016, unde au întreținut relații sexuale.

Sexul în afara căsătoriei este strict interzis în Emiratele Arabe Unite, iar cei care se angajează în relații extramaritale se confruntă cu pedepse cu închisoarea și deportări. Femeia, care urmează să se căsătorească cu un alt bărbat la Londra, și bărbatul de origine pakistaneză au făcut apel, în speranța că vor scăpa de sentința de un an.

Bărbatul susține că o personalitate religioasă i-a căsătorit verbal, deși femeia a negat acest lucru. În declarația sa, femeia a spus că se retrage din relația de trei ani cu bărbatul, deoarece urmează să se căsătorească cu un alt bărbat la Londra. La aflarea acestei vești, cetățeanul pakistanez a amenințat că o va face de rușine, va posta fotografii intime pe Facebook și va dezvălui familiei ei că este deja căsătorită cu el.

Femeia a relatat, că bărbatul a amenințat-o că o va ucide dacă se va căsători cu altcineva. În urma mesajelor amenințătoare, femeia și tatăl ei au călătorit spre Dubai pentru a depune o plângere împotriva bărbatului. Acesta a fost ulterior arestat de poliția din Dubai. În timpul unui interogatoriu, el a negat mesajele amenințătoare.

În cursul anchetei, poliția a aflat că cei doi au întreținut relații sexuale, ambii fiind necăsătoriți. Tribunalul din Dubai i-a condamnat pe amândoi la un an de închisoare pentru infracțiunile lor, urmând să fie deportați după ispășirea pedepsei.

Atât bărbatul, cât și femeia au pledat nevinovat și au făcut apel la clemență, conform Daily Mail.