MENIU

Cazul "Alexandra" | S-au cerut înregistrările! "Dacă vor apărea, vor stârni revolta publică"

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a solicitat STS înregistrările apelurilor la 112, prin care fata de 15 ani a încercat să se salveze. Parlamentarii spun că ”ele vor stârni revolta publică”!

Inregistrarile au fost ascultate de către parlamentari, la audierea șefului interimar al STS, iar cei din sală au fost absolut șocați, potrivit propriilor caracterizări.

”Este absolut îngrozitor, înainte de orice, felul în care i-au vorbit victimei! Nu au sfătuit-o cu nimic, sunt momente în care nu o cred și nu o iau în serios. Îi vorbesc superior, de sus, cu ”domnșoară””, a povestit unul dintre parlamentarii stupefiați, pentru Libertatea.

Alt parlamentar susține că ”în loc să-i spună ce să facă, ce opțiuni are, ei o chestionau, ca să verifice dacă povestea e reală. Este evident că nu o credeau”.

Citește și: Dezvăluiri din anchetă. Ce s-a întâmplat cu Alexandra Măceșanu după ultimul apel la 112!

Din înregistrări se aude o voce calmă a Alexandrei, la început, chiar dacă rostea cuvintele printre lacrimi, dar tonul ei devine tot mai precipitat pe măsură ce realiza că nu este crezută. 

Dialogurile dintre victima răpită și oficialii statului, fie că e vorba de polițiști sau operatori, sunt atât de oribile încât unul dintre parlamentari a spus că dacă vor apărea ”vor stârni revolta publică”!

Mai multe articole despre:
STS inregistrarile