MENIU

Alex are nevoie de ajutor

O familie din judeţul Mureş trăieşte o adevărată dramă după ce anul acesta, chiar înainte de Paşti, fiul lor de 2 ani a fost desfigurat în urma exploziei unei maşini. Cu toate că medicii nu îi dădeau mai mult de 1% şanse de supravieţuire, Alex a demonstrat că e un adevărat luptător. Copilul are, însă, nevoie de ajutorul nostru pentru a putea fi operat în Turcia, singurul loc unde îşi poate recăpăta înfăţişarea şi capacitatea de a-şi folosi degetele. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

Viaţa lui Alex Botorea atârna de un fir de aţă în urmă cu câteva luni. Maşina bunicului său a explodat de la un scurtcircuit, în timp ce copilul se juca în curte. Micuţul a suferit arsuri grave pe toata suprafaţa corpului, iar bunica lui îşi aminteşte cu groază momentul şi acum.

Părinţii lui Alex au primit veşti îngrozitoare de la medicii din Bucureşti, unde micuţul a fost transferat, de urgenţă, după primele investigaţii făcute la Târgu Mureş. Specialiştii spuneau că Alex are şanse minime de supravieţuire. Unul dintre plămâni era grav afectat, iar faţa complet arsă.

După mai bine de o lună şi jumătate s-a petrecut un adevărat miracol. Copilul de doar 2 ani a dovedit tuturor că este un luptător.


Au trecut 4 luni de când Alex s-a născut pentru a 2-a oară. Copilul are o forţă impresionantă de a merge mai departe.

Alex a avut până acum şapte intervenţii la cap şi la mânuţe, unde i-au fost amputate, pe jumătate, toate degeţelele. Acum are nevoie de operaţii de reconstrucţie a feţei şi a mâinilor.

Primele intervenţii costă aproximativ 30.000 euro, însă părinţii nu au banii necesari. Toţi cei care vor să îl ajute pe Alex o pot face donând în conturile

RO32BTRLRONCRT 0295690001 – CONT LEI

RO79BTRL EUR CRT 0295690001- CONT EURO
COD SWIFT : BTRLRO22.

De asemenea puteţi lua legătura cu familia copilului la numărul de telefon: 0743 200 703.

Haideţi să îi redăm chipul frumos lui Alex!

Mai multe articole despre:
cont bancar Alex caz umanitar