MENIU

Caz şocant! Un bărbat a convins o copilă de 12 ani din Timişoara să îşi ucidă părinţii

Caz şocant! Un bărbat a convins o copilă de 12 ani din Timişoara să îşi ucidă părinţii

Caz şocant, scos la iveală de procurorii DIICOT. Un bucureştean de 27 de ani a convins o copilă de 12 ani din Timişoara să îşi ucidă părinţii. Asta după ce a făcut-o, prin intermediul internetului, să se îndrăgostească de el. Bulversată, fata chiar a încercat să îi otrăvească pe cei care i-au dat viaţă. Din fericire, părinţii şi-au dat seama la timp şi au alertat autorităţile. Individul a fost reţinut.

Totul a început acum câteva luni, când fata de 12 ani a descoperit un joc pe calculator. A fost abordată de bărbat şi şi-a schimbat brusc comportamentul. Anchetatorii sunt convinşi că el ştia ce vârstă are copila. Într-o conversaţie, ea i-a trimis o fotografie cu sânii ei şi l-a întrebat dacă îi place ce vede, pentru că are doar 12 ani. El i-a răspuns că i-ar da 20. Mai apoi, individul i-a spus, tot într-un mesaj, că se va sinucide, pentru că nu o poate avea lângă el. Şi astfel ajunge copila să încerce să îşi omoare părinţii.

"Bărbat: Cum vrei să o faci? Adică cu ce?
Copilă: M-am gândit cu un cuțit... şi după am grijă să nu-l găsească nimeni... probabil îl iau cu mine și după îl arunc la Bucuresti... sigur nimeni nu-l găsește... crezi că o să se aștepte de la un copil să omoare pe cineva.... asta mă ajută că sunt încă copil...
Bărbat: Şi eu sunt mândru... te iubesc..."

Sursa: Interceptări 

Înebunită după bărbat, copila a trecut la fapte şi a încercat chiar să îşi otrăvească părinţii. Aceştia şi-au dat seama şi au dus-o de urgenţă la spital, unde a fost internată. Mai apoi, au alertat autorităţile. Acasă la bucureştean, oamenii legii au găsit nu mai puţin de 163 CD-uri şi DVD-uri cu diverse imagini, în mare parte compromiţătoare. Bărbatul a fost încătuşat. 

 
Mai multe articole despre:
părinţi crimă sinucidere omor