MENIU

Caz şocant în Lugoj. Tânără, bătută şi violată constant de soţ

<p>Caz şocant &icirc;n Lugoj. T&acirc;nără, bătută şi violată constant de soţ</p>

Bătăi și violuri repetate, acesta este tratamentul la care a fost supusă timp de câteva luni o tânără din Lugoj, de către soțul de care încearcă să divorțeze din luna martie. Femeia spune că a făcut nenumărate plângeri la poliție, dar fără niciun rezultat. Într-un final a ajuns la Spitalul Municipal din Timișoara, cu vânătăi pe corp și la cap.

Tânăra în vârstă de 32 de ani din Lugoj a povestit că a depus actele pentru a divorța de soțul său, în vârstă de 40 de ani, în luna martie a acestui an. Ea a fugit de acasă, deoarece era supusă unui tratament de bătăi repetate, dar fetița sa, în vârstă de patru ani, a rămas la soț, scrie Tion.ro.

Femeia spune că pe parcursul verii bărbatul a urmărit-o pe stradă, a luat-o cu forța în mașină, a bătut-o și a violat-o în repetate rânduri. Mai mult, tânăra povestește că ar fi depus și mai multe plângeri la poliție, însoțite de certificate medico-legale, dar oamenii legii nu au luat nicio măsură.

Tânăra a prins curaj când a văzut povestea Georgianei, fata din Timișoara, care a fost de asemenea bătută de către fostul prieten și a reușit să îl contacteze pe avocatul acesteia, care a preluat cazul. Avocatul a reușit și să obțină un ordin de restricție împotriva soțului și o dispoziție a instanței care îl obligă pe acesta la un control psihiatric.

Joi dimineață femeia s-a prezentat la Judecătoria Lugoj, unde avea termen pentru procesul de divorț. Înainte să intre în sala de judecată, spune aceasta, soțul a răpit-o din fața instituției, a forțat-o să intre în mașină și a dus-o la Surduc, unde a violat-o, într-o cabană. Femeia are și martori pentru această scenă, respectiv două femei din Lugoj, care au văzut întreaga întâmplare și au alertat autoritățile.

De la Surduc, bărbatul s-a îndreptat spre Timișoara, spre sediul unui notar public, pentru a o forța pe aceasta să semneze anularea ordinului de restricție.

Din fericire, tânăra a reușit să fugă în timp ce bărbatul căuta un loc de parcare și s-a ascuns într-un imobil din apropierea Tribunalului Timiș, fără acte, bani sau telefon mobil, care rămăseseră în mașină. O femeie care locuia în respectiva clădire a ajutat tânăra și a sunat la poliție. Polițiștii timișoreni au luat legătura cu cei din Lugoj, care i-au anunțat că în urma sesizărilor femeilor care au asistat la scena din fața Judecătoriei Lugoj au început o acțiune de căutare a celor doi.

Tânăra a ajuns la Spitalul Municipal din Timișoara cu vânătăi pe corp și la nivelul capului, unde primește îngrijiri medicale.

Mai multe articole despre:
spital divorţ viol Lugoj soţ caz şocant