MENIU

Stela Popescu, printre stele! Cauza decesului, confirmată de INML: accident vascular cerebral sever

<p><strong>CAUZA MORŢII STELA POPESCU</strong></p>

De ce a murit Stela Popescu? Actriţa Stela Popescu a murit din cauza unul accident vascular cerebral masiv şi era decedată de aproximativ 12 ore când a fost găsită, au declarat pentru Realitatea TV surse din Poliţie, care au invocat rezultatele necropsiei.

CAUZA MORŢII STELA POPESCU. Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever, care s-a putut produce la data de 22-23 noiembrie 2017, anunţă Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

CAUZA MORŢII STELA POPESCU. "I.N.M.L. "Mina Minovici" Bucureşti a efectuat astăzi, 24 noiembrie 2017, autopsia medico-legală a doamnei Popescu Stela, ca urmare a emiterii ordonanţei nr. 392500/23.11.2017 a D.G.P.M.B. -Serviciul Omoruri şi a constatat că moartea domniei sale a fost neviolentă fiind datorată unui accident vascular cerebral hemoragic sever incompatibil cu viaţa, care s-a putut produce la data de 22-23.11.2017", se arată într-un comunicat de presă al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" Bucureşti.

Oana Pellea, MESAJ DUR după moartea Stelei Popescu: "Nimeni nu a văzut că începuse să moară?"

Primele semne ale unui accident vascular cerebral. Cum poți salva pe cineva care are un AVC ascuns

CAUZA MORŢII STELA POPESCU. Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.

Alexandru Arşinel, dezvăluire teribilă despre ultimele clipe ale Stelei Popescu

CAUZA MORŢII STELA POPESCU. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Stela Popescu a murit. Ultima ieşire publică - detaliul tulburător OBSERVAT de toţi cei prezenţi