MENIU

Cătălin Tolontan către Recorder: "V-am sprijinit cât am putut". Replica site-ului

<p>Cătălin Tolontan către Recorder: "V-am sprijinit c&acirc;t am putut"</p>

O investigație a site-ului Recorder, intitulată "Dumnezeul achizițiilor", a generat contre între jurnalistul Cătălin Tolontan, coordonator editorial la Ringier (Libertatea + Gazeta Sporturilor), și site-ul Recorder.

Pe scurt, investigația site-ului Recorder a arătat cum Mădălin Iscru, un preot la o parohie din județul Tulcea, ar fi creat o rețea prin care, din poziția de administrator de firmă, ar fi primit zeci de contracte finanțate de Ministerul Dezvoltării. Dar nu asta a fost problema, ci o frază publicată ulterior de site-ul Recorder. 

"Reporterii Recorder au predat autorităților documentele care au stat la baza anchetei jurnalistice" a fost fraza care a stârnit nemulțumirea lui Cătălin Tolontan

"Cu tot respectul pentru munca Recorder, cu bucuria că am fost printre primii lor donatori și i-am sprijinit în câte feluri am putut, și o voi face în continuare, asta e treaba presei? Să colaboreze cu autoritățile penale oferindu-le documente?!", a început Cătălin Tolontan critica îndreptată spre site-ul pe care a afirmat că l-a sprijinit, inclusiv prin donații.

Replica Recorder nu a întârziat să apară: "Ne acuzi că am încălcat regulile de bază ale jurnalismului, încălcând chiar tu o regulă de bază a jurnalismului: aceea care spune că nu trebuie să-ți întemeiezi acuzațiile pe presupuneri".

Citește totul pe tolo.ro!

Mai multe articole despre:
Cătălin Tolontan Recorder