MENIU

Cătălin Tolontan a făcut marele anunţ: "După 21 de ani..."

Catalin Tolontan

Cătălin Tolontan a anunţat oficial că renunţă la funcţia de redactor şef al ziarului Gazeta Sporturilor. Totodată, a confirmat informaţia precisă publicată de realitatea.net acum aproape trei săptămâni: va fi coordonator editorial la Ringier, cu atribuţii foarte importante, urmând să răspundă editorial atât de Gazeta Sporturilor, print şi online, cât şi de Libertatea, print şi online.

Cătălin Tolontan (49 de ani) i-a delegat atribuţia de redactor şef al ziarului Gazeta Sporturilor lui Cătălin Ţepelin (39 de ani), cel care a ocupat în ultimii ani funcţia de redactor şef al gsp.ro, dar a fost responsabil şi de întreaga dezvoltare digitală a Gazetei.

"Am fost cel mai norocos redactor-șef posibil, la ProSport și la Gazeta Sporturilor, lucrând, de-a lungul anilor, cu sute de colegi pasionați, talentați și bravi.

După 21 de ani ca redactor-şef, este timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Ţepelin. Nu plec nicăieri, voi scrie în continuare în Gazetă. Vom continua să lucrăm la investigații, care se vor extinde ca domenii de interes și vor merge pe blog, pe GSP și în publicațiile Ringier.

Munca va fi una de coordonare jurnalistică", a explicat Cătălin Tolontan pe tolo.ro, confirmând, astfel, informaţia publicată acum aproape trei săptămâni de realitatea.net.

De asemenea, Tolontan are în atribuţii şi site-ul stiricurate.ro.

Gazeta Sporturilor, care a aparținut trustului Intact, a fost achiziționată de Ringier Sportal SRL, anunţul oficial făcându-se pe 3 iulie.

Citește și: Ce reacție a avut Cătălin Tolontan după vânzarea ziarului Gazeta Sporturilor!

În urma tranzacției dintre Intact și Ringier, domeniul tolo.ro și conținutul editorial al site-ului au trecut tot în portofoliul Ringier, companie care se va ocupa și de publicitatea de pe site, a mai scris realitatea.net, acum aproape trei săptămâni.

Gazeta Sporturilor este singurul cotidian național de sport din România, fiind fondat în 1924.

Citește și: Cătălin Tolontan, dat în judecată după "Dosarul Shanghai". Se cer despăgubiri uriașe

"România riscă să devină prima ţară din Europa fără ziare, şi asta nu înseamnă că suntem postmoderni, anticipativi, avangardişti. Suntem rudimentari. Rămânem fără ziare ­fiindcă nu mai suntem în stare să producem informaţie credibilă, nu pentru că am fi vizionari şi mutăm informaţia pe digital", spunea Cătălin Tolontan în 2011, în "Adevărul".

"Sper să nu apuc ziua în care Gazeta Sporturilor va închide ediţia tipărită, iar eu să fiu redactor şef", mai afirma Tolontan acum câţiva ani.

 

.