MENIU

Cătălin Botezatu, dezvăluire șoc: Nu mă pot odihni fără ele. E dependent de...

Problemele de sănătate ale creatorului de modă Cătălin Botezatu par să nu se mai sfârşească. Pe lângă cunoscuta afecţiune a inimii, acesta a declarat că nu se poate odihni cum trebuie.

Cătălin Botezatu a făcut mărturisiri senzaționale în cadrul unei emisiuni tv. „După operaţie am avut o durere groaznică în piept. Urlam la propriu şi spuneam că mă doare. Mă durea în timpul operaţiei şi mi-au băgat morfină de cel puţin 7-8 ori”, a povestit Bote.

Designerul nu se poate odihni cum trebuie şi are în continuare o viaţă agitată, deși a suferit o operație pe cord.

"De şapte ani nu pot să trăiesc fără pastile de somn. Nu pot. Am distrus cărţi, aruncânu-le pe pereţi. Stau, citesc, nu funcţionează nimic. După care, pe la 4.00 dimineaţa, iau pastila de somn şi dorm până pe la 9.00, într-un caz fericit, alteori până la 8.00. De trezit, mă trezesc fără ceas. Nu reuşesc fără pastile. Am încercat şi alte tratamente, dar nu pot. Varianta foarte bună ar fi ca cineva să stea lângă mine. Ar fi pastila cea mai bună. Dar, din păcate, aspirina asta lipeşte. Deşi par bărbatul care poate avea pe oricine, oricând, oriunde, nu e chiar aşa", a spus mai spus Botezatu.