MENIU

Cât durează să postezi pe Twitter toate cuvintele din limba engleză

Un experiment neobişnuit realizat de un internaut pe nume Adam Parish ne-a arătat cât durează să postezi pe Twitter toate cuvintele din engleză.

Există multe proiecte interesante care se desfăşoară exclusiv online. Printre acestea s-a numărat şi unul iniţiat de Adam Parish pe 30 noiembrie 2007. Platforma folosită a fost Twitter, o reţea socială folosită pentru proiecte din ce în ce mai diverse. În cazul de faţă a fost vorba de postarea online a tuturor cuvintelor din limba engleză.

Printr-un cont de Twitter cu numele de @Everyword, Parish a postat pe twitter pe 30 noiembrie litera a. Acesta a fost primul tweet  al acestui cont şi primul cuvânt din orice dicţionar de limba engleză. Au trecut 30 de minute până când, un nou cuvânt ce începe cu litera a a fost postat. Ideea din spate era simplă. Fiecare cuvânt din limba engleză urma să fie postat pe Twitter în ordine alfabetică la acelaşi interval de jumătate de oră. În total, vor fi necesare 109.229 postări, aferente celor 109.229 cuvinte din dicţionarul englez. La momentul redactării acestui material, cuvântul de ordine era Zygotes. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
limba engleză cuvinte Twitter toate durează postezi