MENIU

Cât de sexy este Elettra Lamborghini, moştenitoarea imperiului auto! Ea este noua Paris Hilton

Elettra Lamborghini este nepoata lui Ferruccio Lamborghini, omul de afaceri care a pus bazele celebrei companii producătoare de bolizi de mare viteză.

Tânăra are 22 de ani şi va moşteni întregul imperiu auto. Aşa cum era de aşteptat, a intrat imediat în atenţia presei italiene, dar şi internaţionale. Fata e celebră pe Facebook şi Instagram, dar a primit roluri şi în diverse show-uri TV.

Formele senzuale ale brunetei, precum şi lipsa de inhibiţii au transformat-o imediat într-un star. Deja, e supranumită "Paris Hilton a Italiei".

Lamborghini este în prezent o companie a producătorului german de autoturisme Audi AG, care la rândul său este deținut de către Volkswagen. Cel mai nou model produs, Lamborghini Aventador LP750-4 SV, este una dintre cele mai rapide și mai scumpe mașini sportive italiene. Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini (28 aprilie 1916–20 februarie 1993), care a deținut o fabrică de tractoare de succes, numită Lamborghini Trattori S.p.A.

Cum arată bruneta, în Galeria Foto. Sursa foto: Instagram şi Facebook

Mai multe articole despre:
Lamborghini