MENIU

Cât de performante sunt noile ceasuri Samsung Galaxy Gear 2 si Neo

Samsung Galaxy Gear 2 și Samsung Galaxy Gear 2 Neo

La sase luni distanta de la lansarea primului lor ceas inteligent, sud-coreenii au prezentat, in deschiderea Mobile World Congress de la Barcelona, cea de-a doua versiune, Samsung Galaxy Gear 2, dovada ca primul smartwatch nu a fost unul prea reusit.

Mai mult, au anuntat si o versiune ceva mai ieftina, Galaxy Gear 2 Neo, incercand astfel sa extinda plaja de potentiali clienti, scrie gadgetreport.ro.

Noile ceasuri inteligente Samsung Gear 2 si Gear 2 Neo vor ajunge in magazine in luna aprilie.

Pana sa le testam fiabilitatea, va oferim primele date tehnice care, pe hartie, arata ceva mai bine insa nu la nivelul la care ne-am fi asteptat.

Smartwatch-urile vin cu un ecran de 1.63-inch AMOLED si un spatiu de stocare de 4 GB.

In locul procesorului single-core 800 Mhz, destul de lent, de pe prima generatie, Samsung a montat pe noul ceas un dual-core de 1GHz, alaturi de 512 MB de RAM, o camera de 2 MP capabila sa filmez in 720p si o baterie de 300 mAh,  mai mica decat la primul model.

Cu toate acestea, Samsung se lauda cu o autonomie de 2-3 zile, in conditiile in care bateria de pe primul model se descarca dupa nici 12 ore de utilizare. Ramane de vazut daca nu e doar o chestie de marketing.

Galaxy Gear 2 beneficiaza de S Voice, un senzor care masoara bataile inimii, este rezistent la apa si praf.

Mai multe articole despre:
ceasuri telefoane Neo Samsung Galaxy Gear 2