MENIU

Cât de bun este un Chromecast

Google Chromecast este una dintre cele mai bune si ieftine solutii pentru a vedea pe televizor filmele, serialele, jocurile şi paginile de internet. O dată cu noua interfaţă lansată recent, Google Chromecast a devenit o variantă excelentă care vă transformă tv-ul într-unul inteligent.

Pana luna trecută, Chromecast era doar o jucărie specială pentru amatorii de gadgeturi, optiunile sale fiind destul de limitate. Din momentul lansarii noului software si a noului dispozitiv, Chromecast 2.0, optimizate pentru browserul Google Chrome, experienta s-a schimbat fundamental.

De pe telefon, de pe tableta sau de pe laptop, poti sa vezi direct pe televizor, fara intreruperi, tot continutul multimedia.

Dovada tutorialul video de mai jos in care va explicam in detaliu cum functioneaza Google Chromecast, conectat la un laptop, si va aratam cum sa vedeti filmele, serialele si site-urile de internet pe televizor, prin intermediul conexiunii wireless.

Chromecast 1.0 il gasiti la preturi intre 150-180 lei, iar Google Chromecast 2.0 este deja disponibil in Romania la preturi intre 320-370 de lei.

Singurele diferente dintre cele doua dispozitive sunt legate de design si de placile wireless diferite (AC pe Chromecast 2.0 respectiv B/G/N pe prima generatie).

Mai multe pe gadgetreport.ro.

Mai multe articole despre:
televizor smart tv chromecast