MENIU

Cât costă o afacere ''la cheie'' în România

O afacere ''la cheie'' poate fi achiziționată, în marile orașe ale țării, începând cu 20.000 de euro, cele mai accesibile oferte cuprinzând doar autorizațiile și dotările necesare derulării unui business, potrivit AGERPRES.

Pe de altă parte, ofertele care includ și proprietatea imobiliară adiacentă ajung și la câteva milioane de euro.

Potrivit ofertelor listate pe Spatiicomerciale.ro, site-ul specializat pe segmentul comercial lansat de Imobiliare.ro, printre cele mai interesante oportunități de afaceri se numără restaurantele, hotelurile și pensiunile.

În Capitală, în zona Moșilor, un fast-food poate fi achiziționat cu 20.000 de euro. Businessul funcționează într-un spațiu de 55 mp și dispune de toate dotările necesare derulării activității. În Centrul Vechi al Capitalei, o afacere la cheie în domeniul restaurantelor poate fi achiziționată la 38.000 de euro. Unitatea este complet echipată, funcționează într-un spațiu de 57 mp și are o capacitate de 25-30 de locuri.

În categoria ofertelor cu proprietăți imobiliare incluse se înscrie complexul Pasărea-Frumușani cu un preț de listare de 210.000 euro. Complexul oferă acces la lacul Pasărea și este format din teren de 1.500 mp, cabane cu o capacitate de cazare de șapte camere, restaurant de 150 de locuri, cu bar și terasă.

Pentru cei care doresc o afacere în domeniul restaurantelor, un spațiu de 220 mp, amplasat în centrul orașului, are un preț cerut de un milion de euro.

În Timișoara, o pensiune cu șapte camere este disponibilă spre vânzare pentru 480.000 de euro. Amplasat pe un teren de 450 mp, imobilul a fost construit în anul 2012.

În zona centrală a orașului, restaurantul Casa cu Flori este listat pe Spatiicomerciale.ro la un preț de 900.000 de euro. Vila în care este amplasat datează din anul 1915, este structurată pe cinci nivele, are 20 de camere și o suprafață utilă de 585 mp.

În Brașov, pensiunea Brașovul Vechi poate fi achiziționată cu 318.000 de euro. Imobilul este amplasat pe un teren de 176 mp, are o suprafață utilă de aproape 400 mp și este compus din șapte camere.

În Constanța, o pensiune de 13 camere, ridicată pe un teren de 500 mp, are un preț cerut de 480.000 de euro. În Mamaia, restaurantul Parc, cu ieșire la faleză, este disponibil spre vânzare pe Spatiicomerciale.ro la un preț de 1,6 milioane de euro. Imobilul are o suprafață utilă de 2.600 mp și include un salon de 300 de locuri.

Mai multe articole despre:
România cat costa afacere ''la cheie''