MENIU

Cât a costat difuzarea unui spot publicitar de 30 de secunde în timpul Super Bowl

Super Bowl-ul este cea mai aşteptată competitive sportivă de către americani, în special pentru advertiseri care profită de ocazia evenimentului, devenit ”sărbătoare natională” pentru a lansa cele mai creative campanii publicitare, scrie Business Insider, porivit ZF.

Super Bowl-ul este cea mai aşteptată competitive sportivă de către americani, în special pentru advertiseri care profită de ocazia evenimentului, devenit ”sărbătoare natională” pentru a lansa cele mai creative campanii publicitare, scrie Business Insider, porivit ZF.De-a lungul anilor a devenit cel mai urmărit program de televiziune din Statele Unite ale Americii, iar difuzarea a 30 de secunde a unui spot publicitar de televiziunea americană NBC costă 4.5 milioane de dolari.

Ediţia din acest an a Super Bowl, finala Ligii naţionale de fotbal american (NFL), a fost una de succes pentru postul de televiziune NBC, care a vândut în întregime spaţiul alocat spoturilor publicitare, în final fiind difuzate 71 de reclame pe perioada transmiterii partidei.

Partida de fotbal american dintre formaţiile Seattle Seahawks şi New England Patriots s-a încheiat cu victoria formaţiei New England Patriots.