MENIU

Cum a devenit Casa de Pensii Teleorman agent electoral pentru un deputat PSD

Deputatul PSD, Violeta Răduț, se plimbă prin Teleorman, împreună cu reprezentanți ai Casei de Pensii Teleorman, pentru a se întâlni cu pensionarii. Motivul oficial este prezentarea noii legi a pensiilor. Motivul neoficial e o campanie electorală mascată, susținută instituțional, a scris realitateadeteleorman.net.

Casa de Pensii Teleorman a început, cu ceva vreme în urmă, o campanie de informare a pensionarilor din Teleorman cu privire la noua lege a pensiilor.

"În principalele localități ale județului se organizează întâlniri cu pensionarii, în care aceștia au ocazia de a afla câte ceva despre planurile pe care guvernarea PSD le are pentru ei. Totul ar fi justificat, în cadrul unui demers de informare, deși Casa de Pensii putea folosi în acest scop presa, însă problema e în altă parte. La Violeta Răduț, parlamentar PSD de Teleorman". Asta susține site-ul realitateadeteleorman.net.

"Prezența Violetei Răduț în contextul unei caravane informative, care presupune întâlniri cu pensionarii din Teleorman, împreună cu o instituție a statului, este, de departe, o sfidare a regulilor democrației și bunului simț", mai scrie realitateadeteleorman.net.

Citește aici toate detaliile!

Mai multe articole despre:
PSD pensii casa pensii