MENIU

Casa de dimensiunile unei garsoniere - ce ŞOC ai când intri în locuinţă. Totul e PERFECT!

Uneori, ideile cele mai bune vin din cele mai neaşteptate locuri! Acest fapt e confirmat de ideea genială a unui profesor universitar, renumit pentru experimentul în care a locuit timp de un an într-un container de gunoi.

Jeff Wilson a inventat conceptul minimalist de locuit, denumind Kasita locuinţa de 32 de metri pătraţi, perfect gândită pentru un trai modern.

Fiecare casă are propriul sistem de iluminare şi de climatizare, dar şi un intercom video.

Planul îţi arată că imediat lângă uşa de intrare se află o baie utilată cu duş, toaletă şi o chiuvetă. Urmează o garderobă încăpătoare.

Puţin mai încolo, locuinţa Kasita are o bucătărie utilată cu blat, plită, cuptor cu microunde, maşină de spălat şi frigider, dar şi un spaţiu de depozitare. Scările de lemn care duc la living ascund sertare de depozitare. În living, tavanul este înalt, are aproape 3 metri şi e echipat cu o canapea. Aceasta se transformă într-un pat dublu cu noptiere.

La capătul camerei se află o platformă înălţată, care are ferestre de sus până jos, lăsând lumina naturală să invadeze acest spaţiu. Un televizor cu ecran plat poate fi ascuns într-un cub alb, alături de o zonă de relaxare.

Mai multe articole despre:
locuinţă garsonieră kasita jeff wilson