MENIU

Carrefour livrează gratis produse la domiciliu

<p>Carrefour</p>

Carrefour România extinde beneficiile pentru utilizatorii platformei Carrefour Online. Astfel, în perioada 30 iunie - 14 iulie, clienţii www.Carrefour-Online.ro se vor putea bucura de livrarea gratuită a produselor la domiciliu sau la birou, indiferent de cantitatea comandată.

„La aproape un an după ce am lansat în premieră singurul hypermarket online din ţară, și în plină aniversare a 13 ani Carrefour pe piaţa din România, am dorit să le oferim românilor un cadou special. Începând de astăzi și până pe 14 iulie, aceştia pot apela la serviciul de livrare gratuită a produselor noastre. La Carrefour-Online.ro, acordăm o atenție deosebită nevoilor clienților noștri, motiv pentru care căutăm în mod continuu să ne îmbunătățim serviciile puse la dispoziția acestora, precum și gama de produse disponibilă.”, a declarat Radu Butufei, Director E-Commerce al Carrefour România.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 155 de magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 79 de supermarket-uri „Market”, 44 de magazine de proximitate „Express”, 6 magazine de proximitate Contact și 1 website de comerț online.

Mai multe articole despre:
produse Carrefour gratis domiciliu livrează