MENIU

S-a aflat de ce n-a venit Carmen Iohannis la Parchetul General

Carmen Iohannis, AUDIATĂ, luni, la Parchetul General

Carmen Iohannis a anunțat că nu se va prezenta la Parchetul General. Prima doamă a depus o scutire medicală la PArchet.

Carmen Iohannis a fost citată astăzi, pentru ora 16:00, la Parchetul General. Conform Realitatea TV, soția președintelui are motive serioase pentru care nu poate ajunge la Parchet.

Apar noi informații privind absența soției președintelui Klaus Iohannis la Parchetul General în dosarul caselor din Sibiu. Carmen Iohannis nu s-a prezentat nici astăzi în fața procurorilor. Este cea de-a doua dată în care Carmen Iohannis lipsește de la Parchetul General. Dacă prima dată soția președintelui a lipsit pentru că se afla într-o deplasare în străinătate cu șeful statului, acum, avocatul lui Carmen Iohannis, a depus la Parchetul General o scutire medicală.

Și prima oară, soția președintelui nu s-a prezentat la audieri pentru că era plecată cu șeful statului într-o vizită externă.

Carmen Iohannis va da explicații în dosarul deschis după o plângere depusă de reprezentanţii unui site.

Este vorba despre o anchetă legată de modul în care cuplul prezidențial a intrat în posesia a două case din centrul Sibiului, începând cu 1999. Imobilele aparțineau statului român și erau administrate de Primăria Sibiului, care a fost condusă în perioada iulie 2000 - noiembrie 2014 de Klaus Iohannis.

Mai multe articole despre:
Carmen Iohannis carmen iohannis audiată