MENIU

Carmen Harra prezice o nouă TRAGEDIE pentru România

Prezicătoarea Carmen Harra a dezvăluit că România trebuie să se pregătească pentru trei noi tragedii, sfârşitul de an şi începutul lui 2018 fiind marcate de doliu în ţara noastră. 

Carmen Harra susţine că sfârşitul de an va fi marcat de moartea regelui Mihai, care ”nu va mai rezista”, scrie Cancan.ro.

Prezicătoarea spune că şi începutul anului 2018 rezervă două evenimente negre, care-i vor marca profund pe români. Harra a dezvăluit că în următoarele două luni, România va mai pierde un reprezentant al ”generaţiei vechi de artişti”. Această pierdere va fi urmată de o nouă tragedie, căci, potrivit lui Carmen Harra, în următoarele cinci luni un ”bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier”.

“Dramele vor continua. Din păcate, Regele Mihai nu va mai rezista în viaţă până la sfârşitul anului, iar un bărbat tânăr din showbiz va muri într-un accident rutier în următoarele cinci luni. Şi din generaţia veche de artişti va mai pleca cineva în următoarele două luni, de parcă se duce toată generaţia în acelaşi timp”, a declarat Carmen Harra pentru sursa citată.

Mai multe articole despre:
0 tragedie regele Mihai Carmen Harra