MENIU

Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Care este cel mai enervant lucru la tine, în funcţie de zodie

Poate nu îţi dai seama, dar şi tu ai ceva ce alţii nu suportă la tine. Descoperă despre ce este vorba şi încearcă să te schimbi!

Berbec

Berbecul se aruncă mereu cu capul înainte, fără să se uite în stânga şi în dreapta. Nu are nicio grijă pentru consecinţele acţiunilor lui, este egoist, imatur şi inconştient. Devine turbat atunci când urmăreşte să obţină ceea ce îşi doreşte, însă uneori această atitudine poate fi destul de sexy în ochii altora.

Taur

Taurii sunt materialişti, încăpăţânaţi şi leneşi. Lăcomia este pe primul loc, el fiind cel mai feircit când e singur şi numără banii. Le ştie pe toate şi îşi dă cu părerea despre orice, chiar dacă nu face altceva decât să se gândească la binele propriu şi nimic altceva.

Gemeni

Gemenii se cred genii şi îşi dau cu părerea despre orice, deşi cunoaşterea lor este superficială. Sunt plini de opinii inutile, sărind de la un subiect la altul şi repetă lucruri pe care le-am mai auzit deja. În ciuda a ceea ce vor să pară, aceştia sunt oameni mediocri, cu nicio perspectivă unică reală sau planuri şi ţeluri măreţe.

Citeşte continuarea pe eva.ro.