MENIU

Care este cea mai sexy trăsătură a ta, în funcţie de zodie

Care este cea mai sexy trăsătură a ta, în funcţie de zodie

Fiecare zodie are propria sa caracteristică atrăgătoare şi propriul farmec. Însă, unele semne reuşesc mai uşor să cucerească inimi!

Berbec

Nativele din Berbec stabilesc tendinţele care sunt preluate de restul lumii şi reuşesc să atingă noi obiective şi standarde care îi inspiră pe cei din jurul lor. Ele cred foarte tare în propriile ţeluri şi viziuni pentru viitor, asigurându-şi un trai decent pentru ele însele şi determinându-i şi pe ceilalţi să facă acelaşi lucru. Din moment ce ele gândesc deschis şi aleg căi neconvenţionale, devin persoane independente care nu permit lumii să le ţină captive în rutină, iar asta e cea mai sexy calitate a acestora. Capacitatea lor de a-şi exprima liber gândurile şi opiniile le fac lideri amboluţi cu un farmec irezistibil.

Taur

Nativele din Taur au cele mai puternice instincte în ceea ce priveşte grija. Ele vor apăra cu înverşunare pe cei pe care îi iubesc de orice ameninţare sau rău, fie el fizic sau emoţional. Ele nu se feresc să îşi arate afecţiunea faţă de oamenii pe care îi iubesc, chiar şi atunci când e dureros să o facă. Ele se aruncă în orice furtună datorită naturii lor rezistente şi sunt renumite pentru capacitatea de a-şi păstra duritatea lor chiar şi în cele mai grele bătălii ale vieţii, făcându-le partener perfecte pentru cei din jur în cele mai întunecate vremuri. Cea mai sexy calitate a lor este abordarea lor de a se sacrifica în numele iubirii, iar de natura lor generoasă poate beneficia oricine.

Citeşte continuarea AICI.




Mai multe articole despre:
horoscop horoscop femei cea mai buna zodie