MENIU

Carambol cu 3 mașini în Constanța. Unul dintre autoturismele implicate s-a răsturnat - VIDEO

Carambol cu 3 mașini în Constanța

Un accident rutier cu trei mașini implicate a avut loc, marți, în municipiul Constanța. Au fost implicate patru persoane, dintre care trei adulți și un copil de doar 2 ani, acestea refuzând transportul la spital, potrivit realitateadeconstanta.net.

La fața locului a intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Din primele informații este vorba despre un carambol rutier, iar unul dintre autoturismele implicate s-a răsturnat.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor, precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Accident îngrozitor, în Iași 

Un cumplit accident de circulație s-a produs, luni seară, în comuna Lețcani, județul Iași. O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite, între care și trei copii, relatează realitateadeiași.net.

O persoană a murit, iar alte opt, dintre care trei copii, au fost grav rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier pe DN 28, la Leţcani, în apropiere de municipiul Iaşi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Iaşi, în timpul accidentului rutier două maşini au ieşit în decor, probabil în urma unei coliziuni, iar în una dintre ele se aflau şapte persoane, printre care şi trei copii. În cel de-al doilea autoturism implicat în accident se aflau două persoane.

Mai multe articole despre:
accident constanta masina rasturnata