MENIU

Ai citit greșit horoscopul. Iată adevăratele caracteristici ale zodiilor

Am interpretat greșit caracteristicile generale ale fiecărei zodii, creând și întărind anumite prejudecăți, susțin unii astrologi. Iată care este adevărul despre personalitatea nativilor zodiacului. 

BERBEC
Intenţiile Berbecului nu sunt rele, în ciuda faptului că acesta are de cele mai multe ori dificultăţi în a transmite mesajul dorit.
TAUR
În ciuda faptului că acumulează numeroase frustrări, Taurul ar vrea cu orice preţ ca cei din jur să înţeleagă că este inteligent, conform feminis.ro.
GEMENI
Nativii acestei zodii au fost considerați persoane prefăcute, însă sunt, mai degrabă, firi complexe, imprevizibile.
RAC
Deşi pare sensibil şi temător, Racul nu este deloc o persoană fricoasă, cum cred nativii celorlalte zodii.
LEU
Deşi trece drept egoist, din cauza nevoii lui de a se afirma şi de a se afla mereu în lumina reflectoarelor, nativul din zodia Leului este, de fapt, un individ generos.
FECIOARĂ
Fecioara poate fi considerată adesea drept plictisitoare, însă acest coportament poate fi pus pe seama lipsei de încredere în sine și în cei din jur.
BALANȚĂ
Dincolo de aparenta nepăsare şi lipsă de constanţă, în mintea Balanţei stă mereu drept ţel primordial echilibrul.
SCORPION
Dincolo de ambalajul dur, Scorpionul ascunde o latură emoţională.
SĂGETĂTOR
Dincolo de impresia că este un răsfățat, se ascunde un individ capabil să evolueze, cu aspiraţii înalte, de o sinceritate debordantă şi un optimism molipsitor.
CAPRICORN
Deși pare rezistent la schimbare și conservator, nativul Capriconr reușește să evolueze extrem de repede.
VĂRSĂTOR
Bunătatea Vărsătorului nu trebuie niciodată confundată cu naivitatea. Cei care fac asta ar putea avea surprize mari din partea sa.
PEȘTI
Sensibilitatea Peștilor nu trebuie confundată cu slăbiciunea. Când va scăpa de temeri, nativul acestei zodii poate deveni extrem de încrezător în forțele proprii.

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodii caracteristici zodii