MENIU

CAPITALA TROIENELOR. Cum se circulă în BUCUREŞTI: 48 de autoturisme, AVARIATE

CAPITALA TROIENELOR. Cum se circulă în BUCUREŞTI: 48 de autoturisme, AVARIATE

În Capitală, mai multe străzi lăturalnice şi troturare sunt şi la această oră înzăpezite. Mai mult, bucureştenii au stat zeci de minute în staţii să aştepte autobuzele. Şoferii abia au reuşit să circule printre troiene, iar mulţi se plâng că autorităţile nu şi-au făcut nici de această dată treaba.

Maşini înzăpezite, trotuare pline de nămeţi şi oameni care merg pe stradă în acelaşi ritm cu şoferii. Aşa arată prima zi de ninsoare abundentă în Bucureşti.

Trotuarele sunt în continuare înzăpezite. Asa că oamenii au fost nevoiţi să îşi facă drum singuri prin zăpadă.

Şi şoferii au avut de suferit. Mulţi s-au trezit cu maşinele înzăpezite după ce zăpada de pe stradă a fost aruncată pe trotuar.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, iarna a făcut şi primele pagube, 48 de autoturisme au fost avariate de copacii căzuţi peste maşini.

Tot din cauza vremii, o femeie a fost găsită aproape înghetaţă în Pădurea Băneasa, din Capitală. Iniţial, femeia a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutor. După zeci de minute de căutări, autorităţile au găsit-o şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.