MENIU

Capitala, sub nămeţi. Anunţul Primăriei Capitalei

Capitala, sub nămeţi. Anunţul Primăriei Capitalei

Peste 400 de utilaje de deszăpezire sunt pregătite să acţioneze în Bucureşti, în noaptea de joi spre vineri, având în vedere informaţiile furnizate de ANM privind starea vremii, informează Primăria Capitalei.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de PMB, primarul general Gabriela Firea a dispus continuarea intervenţiilor de deszăpezire şi combatere a poleiului.

"Pentru acţiunile programate în această seară şi la noapte sunt pregătiţi să intervină 690 de lucrători şi 428 de utilaje. Stocul disponibil de material antiderapant se ridică la 13.875 tone. Operatorii de deszăpezire vor acţiona, cu prioritate, pe arterele principale, în zonele din proximitatea pantelor, rampelor, podurilor, dar şi pe arterele cu trafic RATB, obiective sociale, instituţii publice, instituţii de învăţământ. În continuare, operatorii vor acţiona pe arterele secundare", precizează comunicatul PMB.

Sursa citată menţionează că echipele DGASMB sunt în teren şi distribuie băuturi calde (ceai şi supă), precum şi în funcţie de nevoie - geci, bocanci, pături sau mănuşi persoanelor fără adăpost care refuză cazarea în centrele sociale.