MENIU

Canibalism în Covasna! Un adolescent a ucis un tânăr și i-a băut sângele

Un adolescet în vârstă de 16 ani, din Sfântul Gheorghe, județul Covasna, a fost arestat preventiv, el fiind acuzat că a ucis un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu care consumase, anterior, alcool și substanțe volatile. Oamenii legii arată că agresorul a mutilat apoi cadavrul și a mâncat bucăți din el.

Potrivit unui comunicat de presă trimis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, un adolescent în vârstă de 16 ani a fost arestat pentru 30 de zile, acuzat de omor.

”Inculpatul, împreună cu persoana ,vătămată în vârstă de 21 de ani, au consumat o cantitate foarte mare de băuturi alcoolice şi substanţe volatile (prelandez) iar pe fondul unor agresiuni reciproce, inculpatul a lovit persoana vătămată cu două pietre în zona capului, aceasta decedând ca urmare a repetatelor lovituri puternice şi ulterior, inculpatul a mutilat corpul persoanei vătămate decedate folosindu-se de un ciob de sticlă”, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Potrivit covasnamedia.ro, crima ar putea fi considerată un caz de canibalism, dat fiind faptul că atacatorul nu doar că a băut din sângele victimei sale, ci a și mușcat și înghițit părți din mandibula acesteia.