MENIU

Când va fi gata parcarea supraetajată de pe Șoseaua Pantelimon, doamna Firea?

După ce a anunțat public că nu mai sunt bani pentru închiderea șantierului de pe Șoseaua Pantelimom, șantier deschis în urmă cinci ani, care urma să fluidizeze traficul și să rezolve problema parcărilor de reședință, problemă care, de fapt, nu exista înainte de mutilarea bulevardului cu benzi auxiliare inutile, CINEVA a autorizat Poliția Locală să dea amenzi pentru staționare și parcare neregulamentară. 

Pe artera mutilată Iancului - Pantelimon- Cora sunt amplasate, pe ambele sensuri, indicatoare cu staționarea și parcarea interzisă. Decizia s-a luat în ideea că va fi construită o mega-parcare supraetajată. Parcarea nu s-a construit, locurile de parcare care au existat au fost desființate, iar întregul bulevard este înțesat de indicatoarele amintite.

De câteva zile, Poliția locală sector 2 este în acțiune și dă amenzi pe bandă rulantă, deși toți edilii care s-au succedat la Capitală au dat asigurări că acest lucru nu se va întâmpla până când nu se va ridica mega-parcarea. Aşadar, întrebarea pentru domna Firea este următoarea: Când o să se facă parcarea și cine a dat ordin ca polițiștii locali să dea amenzi celor care parchează paralel cu bordura pe o arteră care nu este prevăzută cu locuri de parcare?