MENIU

Când ajunge iPhone 7 în magazinele din România și care e PREȚUL

<p>Noul iPhone7</p>
<p>Noul iPhone7</p>
<p>Noul iPhone7</p>
<p>Noul iPhone7</p>

Noul iPhone 7 va ajunge în România pe 23 septembrie, iar prețul pleacă de la 649 de euro pentru cel mai ieftin model. Apple a prezentat noua generație de smartphone-uri într-un eveniment de lansare care a avut loc miecuri seara.

Apple a prezentat noua generație de smartphone-uri într-un eveniment de lansare care a avut loc miecuri seara. iPhone 7 se concentrează pe fotografie - noile iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt rezistente la apă și au camere foto mai performante.

În plus, sunt disponibile în mai multe nuanțe de negru - una lucioasă și una mată. iPhone 7 Plus va avea două camere foto, în timp ce iPhone 7 va avea una singură, conform telegraph.co.uk.

De asemenea, zvonurile conform cărora iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu for avea jack pentru căști s-au adeverit.

Deși România nu face parte din primul val de țări în care va fi lansat, noul smartphone Apple va ajunge cu doar o săptămână întârziere la utilizatorii români.

Oficial, iPhone 7 este lansat pe 16 septembrie în 30 de țări, acesta constituind primul val. Apoi, la doar o săptămână distanță, va ajunge și în țările care sunt pe plan secund pentru Apple, printre care și România.

Mai multe articole despre:
iphone 7