MENIU

Când a murit, lumea întreagă a plâns. Raportul autopsiei arată că în ea era un cocktail chimic

Pe data de 27 decembrie, anul trecut, îndrăgita actriță, cunoscută publicului larg drept Prințesa Leia din seria clasică Războiul Stelelor, a încetat din viață, după ce i s-a făcut rău în timpul unui zbor, cu patru zile înainte. Cauza oficială a morții fusese atacul de cord, însă raportul autopsiei demonsterază că acesta nu a fost decât efectul consumului de droguri

Conform analizelor, Carrie Fisher ar fi consumat cocaină cu trei zile înainte ca starea ei de sănătate să se înrăutățească. 

Raportul a arătat, de asemenea, că Fisher avea urme de heroină și Ecstasy în sistemul său, dar anchetatorii nu au putut confirma momentul în care aceste substanțe fuseseră consumate.

De-a lungul vieții sale, Carrie Fisher a discutat mereu deschis în legătură cu trecutul ei, despre tulburare bipolară și consumul de droguri cu care s-a luptat.

Actrita , împreună cu mama ei, Debbie Reynolds, care a murit la o zi după Carrie Fisher, au fost amintite în cadrul unei ceremonii publice care a avut loc în Parcul Memorial Forest Lawn din Los Angeles, în luna martie a acestui an.