MENIU

Primele simptome ale cancerului de stomac

Cancer de stomac simptome: Simptomele cancerului de stomac apar în cazul în care boala cuprinde întregul stomac, dar și alte organe ale sistemului digestiv. Rata de supraviețuire în stadiu incipient la bolnavii de cancer de stomac este de 90 %, dar, în cazul în care boala ajunge la nivel avansat, atunci rata este de doar 3 %.

Cancer de stomac simptome: Prin urmare,este important ca simptomele cancerului de stomac să nu fie ignorate.

Conform unui studiu recent,s-a constatat că dacă anumite simptome ale cancerului la stomac sunt depistate la timp vor ajuta la evitarea consecințelor majore în viitor.

Iată care sunt principalele simptome ale cancerului de stomac:

Cancer de stomac simptome: Indigestia sau arderile stomacale
Există oameni care mănâncă alimente acide în fiecare zi,ceea ce duce la apariția senzației de ardere stomacală. Dar acesta poate fi și un simptom al cancerului de stomac.

Cancer de stomac simptome: Disconfort sau dureri abdominale
Dacă te confrunți în mod repetat cu dureri abdominalesau disconfort nu trebuie să ignori,pentru că este unul dintre cele mai comune simptome care indică faptul că ai putea dezvolta cancer de stomac.

Cancer de stomac simptome: Senzație de greață sau vomă
Este adevărat că anumite alimente îți pot provoca senzație de greață. Dar dacă acest lucru se întâmplă de fiecare dacă când mănânci înseamnă că există o problemă,care nu poate fi ignorată.

Cancer de stomac simptome: Diaree sau constipație
A devenit un lucru comun ca oamenii să ia anumite medicamente împotriva diareei sau a constipației. Dar,atunci când nu pot fi tratate,acestea pot fi un semn care spune că există o problemă la nivelul stomacului. Pentru a evita agravarea bolii,începe să iei măsuri dacă și tu te confrunți cu ele.

Cancer de stomac simptome: Balonarea
După fiecare masă simți că te-ai balonat? Acesta este unul dintre simptomele cancerului de stomac, scrie clickpentrufemei.ro.

Cancer de stomac simptome: Pierderea poftei de mâncare
Lipsa poftei de mâncare poate ascunde mai multe afecțiuni,dar poate fi și simptomul cancerului de stomac.

Cancer de stomac simptome: Sângerări nazale
Sângerarea în mod repetat poate fi un simptom care indică o boală a stomacului. De aceea,este foarte important să fie luate măsuri de precauție. De asemenea,dacă voma sau saliva sunt însoțite de sânge nu trebuie să ignori,ci să mergi imediat la medic.

Cancer de stomac simptome: Oboseală
Te lupți cu un sentiment continuu de oboseală sau epuizare? Atunci este cazul să mergi la un medic pentru a vedea care-i cauza. Oboseala inexplicabilă poate fi un simptom al cancerului de stomac.