MENIU

CALVAR pentru şoferii care revin de la mare şi munte. DEVIERILE pe DN1 şi pe A2, ridicate

<p>TRAFIC deviat pe DN1 şi A2</p>

Traficul de pe DN1, dinspre Braşov înspre Valea Prahovei a fost deviat pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, din cauza aglomeraţiei, informează Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. UPDATE. Devierile de trafic de pe Autostrada Soarelui şi DN1 au fost ridicate spre ora 20, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

UPDATE. Începând cu ora 19.45, se circulă în condiţii normale pe Autostrada Soarelui, se arată în comunicatul Infotrafic.

Din cauza unui incendiu care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii, la kilometrul 82, pe sensul de deplasare către Bucureşti, traficul rutier a fost deviat pentru mai bine de două ore, între Lehliu şi Drajna.

Două echipaje de pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi au acţionat pentru stingerea focului, care a cuprins vegetaţia uscată din apropierea autostrăzii.

Măsura de deviere pe DN1 a fost luată începând cu ora 18:40, din cauza aglomeraţiei de pe pe Drumul Naţional 1, pe care numeroşi turişti se întorc în Capitală din staţiunile montane.

Şi traficul pe Autostrada Soarelui a fost deviat , între Lehliu şi Drajna, din cauza unui incendiu de vegetaţie care a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii la kilometrul 82, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Incendiul a izbucnit în imediata apropiere a autostrăzii la kilometrul 82 pe sensul de deplasare către Bucureşti, însă circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri până se finalizează intervenţia pompierilor.

Circulaţia a fost deviată de la Lehliu (kilometrul 64) pe DN3 şi de la Drajna(kilometrul 105) pe DN3A.

Mai multe articole despre:
trafic trafic îngreunat trafic deviat