MENIU

Florin Călinescu, veste-şoc pentru Iohannis. Care este piatra de încercare a Preşedintelui

<p>Florin Călinescu</p>

Florin Călinescu a rămas dezamăgit de lipsa de reacţie a lui Klaus Iohannis, după ce Tudorel Toader a demarat procedura de revocare a lui Lazăr.

Actorul de la Pro TV consideră, într-o intervenţie pe Facebook, că alta este, de fapt, adevărata piatră de încercare pentru Klaus Iohannis.

"Ce mă nemulţumeşte la Klaus Iohannis: să faci măcar primul pas, să fii garantul echilibrului într-un stat. Tu trebuie să veghezi la aceste lucruri. Faptul că PSD-ul, de câte ori Dragnea zice: Preşedintele zice: . Era la mintea oricului că Livulică şi Tăriceanu trebuie să scape de ăştia care au început lucrările. Era, bineînţeles, şi rândul lui Lazăr. Zilele îi erau numărate. Eu cred că Preşedintele îl va debarca. Unii spun că acelaşi raport ca în cazul lui Kovesi. Şi va fi aceeaşi demitere. Lipsa de atitudine clare de opoziţie e clasă. Dumnealui nu s-a opus în mod clar. De aceea eu cred că-l va demite şi pe Lazăr.

Adevărata piatră de încercare este nemernicia pe care Ministerul de Interne a promovat-o cu gangsterul acela Paraschiv (n.r. - MAI a transmis către Klaus Iohannis propunerea de acordare gradului de general lui Cătălin Paraschiv, demersul fiind motivat de faptul că ofițerul a dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în exercitarea atribuțiilor de serviciu). Decretele astea le semnează Preşedintele. Dacă ajunge propunerea asta pe masa Preşedintelui şi el se uită şi-l promovează pe Paraschiv pentru ce a făcut pe 10 august, atunci chiar nu vreau să mai avem discuţii privind aprecierile mele la adresa Preşedintelui", a fost mesajul tranşant al lui Florin Călinescu.

Citiţi şi:

Florin Călinescu a ajuns la o concluzie tristă în cazul lui Klaus Iohannis

Mai multe articole despre:
Călinescu piatra de incercare iohannis