MENIU

Meci nebun între Real Madrid și Bayern Munchen pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor

Real Madrid în semifinale, după o triplă a lui Ronaldo

Meciul retur dintre Real Madrid și Bayern Munchen a fost dus în prelungiri după ce nemții au reșit să remonteze diferența din prima manșă.

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după ce a câștigat cu 4-2 manșa retur a duelului cu Bayern Munchen. Scorul din prima manșa a fost 2-1 pentru Real.

În pofida diferenței de scor, Real Madrid a beneficiat de o eliminare ușoară a lui Vidal și de un gol marcat dintr-un ofsaid evident. Ambele faze s-au petrecut în momente cheie și au influențat soartă meciului.

După o prima repriza echilibrată și puțin spectaculoasă, în care fiecare echipă a avut câte o ocazie de a marca, Real și Bayern s-au dezlănțuit după pauză.

Scorul a fost deschis din penalty de Lewandovski, apoi Cristiano a marcat primul său gol în meci cu o superbă lovitură de cap (76), dar madrilenii nu s-au putut bucura decât două minute! Sergio Ramos, aflat la meciul 100 în Champions League, şi-a marcat un autogol şi, la acest scor, partida curgea spre prelungiri.

Vazquez a ratat din numai şase metri, înainte ca Vidal să primească al doilea "galben", o decizie controversată a lui Kassai, care i-a lăsat în 10 pe campionii Germaniei. S-a intrat în prelungiri şi a urmat o a doua gafă a arbitrilor: Ronaldo a reuşit dubla (105), dar a pornit dintr-o poziţie evidentă de ofsaid, după un assist semnat de Ramos.

În minutul 110, Bayern a depus armele: Ronaldo a reuşit un hat-trick istoric, prin care a devenit primul jucător cu 100 de goluri în UEFA Champions League. Totul a pornit de la o cursă de pus în ramă a lui Marcelo, care a pătruns nestingherit prin apărarea rarefiată a lui Carlo Ancelotti. Acesta a fost şi primul hat-trick perfect al lui CR7 (gol cu capul, cu piciorul stâng şi cu cel drept).

Cea de-a doua echipă calificată ieri seară în semifinalele Ligii Campionilor este Atletico Madrid, aflată la a treia calificare în această fază în ultimii 4 ani.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Real Madrid