MENIU

Cadavrul unei tinere, sfâșiat de animale, găsit de niște copii în Bistrița

Descoperire macabră la marginea unui cartier al municipiului Bistrița, unde cadavrul unei tinere în vârstă de 21 de ani a fost găsit marți seara de un grup de copii, sfâșiat de animale. Sâmbătă seara a fost ultima dată când vecinii au văzut-o pe tânără în viață, scrie Realitateadebistrita.net.

Cadavrul mâncat de animale al unei tinere de 21 de ani a fost găsit marți seara de un grup de copii, în cartierul Viișoara, în zona blocurilor sociale. Trupul era ascuns după niște ghene de gunoi, într-o zonă cu verdeață, pe malul râului Bistrița. Lângă cadavru a fost găsită și o pungă, în care ar fi fost prenadez, tânăra fiind cunoscută de vecini ca și consumatoare de substanțe halucinogene. Se pare că femeia nu avea un loc de muncă și trăia din cerșit.

Potrivit localnicilor, tânăra era însărcinată și mai avea un copil de 5 ani, pe care îl creștea alături de concubinul său, cei doi locuind în blocurile sociale din cartierul Viișoara. Cea mai probabilă cauză a decesului ar fi intoxicarea cu alcool sau substanțe halucinogene.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor care au dus la decesul tinerei.

Mai multe articole despre:
Bistriţa cadavru