MENIU

Câștigul fabulos al unui lichidator

<p>C&acirc;știgul fabulos al unui lichidator</p>

Pentru o categorie profesională, criza a venit ca o mană cerească, sporind veniturile celor ce aparțin acestei categorii mult peste cele ale unui muritor de rând. Vorbim despre practicienii în insolvență, care fac bani grei din lichidarea societăților răpuse de criza economică și financiară din care parcă nu mai avem scăpare.

Potrivit datelor puse la dispoziție, pentru Vocea Transilvaniei, de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sălaj, în topul celor mai mari venituri realizate anul trecut din profesii liberale conduce, detașat, un reprezentant al acestei categorii profesionale (practician în insolvență), din Zalău, care a acumulat în 2013 venituri nete în sumă de nu mai puțin de 1.020.608 lei.

El este urmat cel mai probabil de un avocat (datele furnizate de Finanțe indică doar domeniul de activitate – activități juridice în acest caz), din Zalău, cu venituri nete în cuantum de 787.667 de lei.

Locurile 3, 4, 5 și 6 sunt adjudecate de notari: unul din Zalău, cu venituri de 572.728 de lei, un altul din Zalău, cu 571.865 de lei, un notar din Șimleu Silvaniei, cu venituri calculate la 570.565 de lei, șirul fiind încheiat de un notar din Zalău, care a realizat în 2013 venituri nete în sumă de 449.873 de lei.

Mai multe articole despre:
câştig lichidator