MENIU

Câți bărbați te vor părăsi, în funcție de zodie

Câți bărbați te vor părăsi, în funcție de zodie

Norocul pe care îl ai în dragoste este influențat de semnul zodiacal în care te-ai născut. Unele femei au bărbații la picioarele lor, așa că nu există șanse ca ele să fie vreodată părăsite, în timp ce altele sunt frecvent abandonate. Tu în ce situație te afli? Oare câți bărbați te vor părăsi în viață?

Află de câte dezamăgiri amoroase vei avea parte!

Berbec

Adevărul este că reprezentanții sexului opus cam fug de femeile născute în această zodie. Impulsivitatea îi sperie și îi face deseori să renunțe la relațiile pe care le au cu ele. Dacă te întrebi câți bărbați te vor părăsi în viață, află că este vorba de un număr cam mare, din păcate. Poți să ajungi lejer la cifra opt. Ca să previi aceste decepții amoroase, schimbă-ți atitudinea în cuplu și încearcă să fii mai înțelegătoare și mai calmă.

Taur

Mulți bărbați își doresc să aibă în viața lor o femeie născută în această zodie, așa că sunt slabe șansele ca ei să o părăsească atunci când o vor întâlni. Unul singur va îndrăzni să comită această crimă cu tine, dar fii sigură că va regreta cu vârf și îndesat ceea ce a făcut. Va lupta mult să te recâștige, dar nu va mai avea nicio șansă, mai ales că îți vei găsi fericirea în brațele unuia care chiar va ști să te aprecieze.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop femei zodii horoscop femei