MENIU

Buzatu (PSD), remarcă batjocoritoare pentru actorii care au protestat

Ordonanța 7. Tudorel Toader dă vina pe Iohannis pentru blocajul de la DNA

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, se îndoiește că actorii care s-au solidarizat cu protestele faţă de ordonanța de Urgență OUG 7 ce modifică legile justiției.

Într-un interviu la RFI şi apoi într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, Dumitru Buzatu a încercat să facă diferenţa între participarea actorilor la proteste şi înţelegerea subiectului legat de OUG 7.

”Probabil că a fost voința actorilor de acolo, nu cred că i-a scos cineva să protesteze. Nu sunt deloc convins că actorii, evident, personalități artistice, unele de marcă, știau foarte bine Ordonanța împotriva căreia protestau și că acea OUG cuprindea prevederi care îi afecta direct. Haideți să fim serioși un pic totuși în țara asta”, a afirmat Buzatu la RFI.

Rugat să comenteze la Realitatea TV afirmaţia sa, Buzatu a precizat că nu contestă drepul oricui de a protesta. ”E un drept al oamenilor să protesteze împotriva a ceea ce cred de cuviință. Trebuie să remarcăm totuși că au rămas acasă câteva milioane de oameni și poate că o parte dintre aceştia aprecieze acest cadru legislativ”, a afirmat Buzatu.

Tudorel Toader, despre Legile Justiției: Orice lege poate fi modificată, nu e venită de la Dumnezeu

Mai multe articole despre:
tudorel toader oug 7 Buzatu