MENIU

BUDELE DE LUX ale Capitalei. Chirie pentru un WC cât pentru un apartament de lux

BUDELE DE LUX ale Capitalei. Chirie pentru un WC cât pentru un apartament de lux

Pentru fiecare WC public automat se achită lunar aproximativ 1.100 de euro din banii bucureştenilor. Ele sunt rar folosite, nu au hârtie igenică şi, de multe ori, sunt insalubre.

Municipalitatea a încheiat un contract pentru montarea a 44 de toalete în zonele centrale şi aglomerate ale Capitalei, ca de exemplu Piaţa Victoriei şi în marile parcuri. Cert este că 41 de toalete sunt deja funcţionale în mare parte a timpului, iar restul de trei ar urma să fie racordate la utilităţi, susţin reprezentanţii Primăriei Capitalei. Potrivit datelor obţinute de EVZ, pentru închirierea unei astfel de toalete Municipalitatea plăteşte 166 de lei pe zi, adică aproximativ 36,8 euro. Un simplu calcul arată că din vistieria Primăriei se achită lunar aproximativ 1.100 de euro drept chirie.

Municipalitatea a închiriat toaletele de la compania Comex Rom SRL, firma avându-l ca principal acţionar pe Andrei Popovici, despre care presa a scris că ar fi un apropiat al omului de afaceri francez Pascal Schaller, cumnatul senatorului PSD Miron Mitrea, potrivit evz.ro.

Mai multe articole despre:
Bucureşti capitală Buda wc WC public