MENIU

Bucureștiul, un oraș inteligent? Se poate!

La etajul 7 dintr-o clădire de la Eroilor, Bogdan îmi povestește cum în seara precedentă a gândit o aplicație care poate deveni un startup de succes în corporații. 

A făcut asta în trei ore, de la idee la proiect, și el numește asta rapid prototyping. Biroul în care sunt este al Qualitance și de la Bogdan Răduță și Ioan Iacob aflu cum poate Bucureștiul să fie un oraș inteligent. Și poate.

În urmă cu o lună, Qualitance prezenta în fața a 150 de studenți avantajele conceptului rapid prototyping și cum poți în doar câteva ore, chiar două, să creezi o aplicație mobilă. N-am ajuns la acel eveniment, dar am discutat ulterior cu Ioan Iacob, managing partner, și Bogdan Răduță, director de tehnologie. Pe scurt, Qualitance se ocupă de software și promovează conceptul rapid prototyping. Mai bun, mai rapid, mai eficient pentru clienții săi și pentru noile infrastructuri care apar.

România se mândrește că are mulți programatori, dar mai ales că are oameni inteligenți și creativi. Se mândrește ea, dar dacă te uiți la nivel instituțional, nu avem soluții software cu care să ne lăudăm. O capitală de tipul Bucureștiului ar putea fi ...

Află cum s-ar putea transforma Bucureștiul într-un oraș inteligent







Mai multe articole despre:
oraş inteligent qualitance