MENIU

Britanicii angajează 300 de români

Grupul britanic Endava, care activeaza in domeniul serviciilor IT, a inaugurat, joi, la Cluj-Napoca, un centru de dezvoltare si suport, in urma unei investitii de circa 1 milion de euro. In doi ani, vor fi angajate 300 de persoane care se vor alatura celor 550 de salariati de acum.

John Cotterell, directorul general al Endava, a explicat ca a ales extinderea in Cluj-Napoca deoarece orasul este un centru universitar important, unde exista o comunitate IT puternica, potrivit Incont.ro.

Endava cauta dezvoltatori software, analisti de business, ingineri suport IT, ingineri de retea, ingineri de sisteme IT, analisti service desk.

Compania de servicii IT Endava a inaugurat, la Cluj-Napoca, cel mai mare centru de dezvoltare si suport din Romania, in cladirea United Business Center, unde ocupa 8 din cele 11 etaje si o suprafata de 6.700 de metri patrati.

"Avem aici 550 de angajati si planuim sa angajam inca 140 de specialisti IT in urmatoarele 12 luni, iar in doi ani ne-am propus sa trecem de 850 de persoane in acest sediu. Am ales extinderea in Cluj-Napoca deoarece orasul este un centru universitar important, unde exista o comunitate IT puternica", a spus Cotterell, adaugand ca investitia se ridica la circa un milion de euro.

Mai multe articole despre:
locuri de muncă angajări IT-işti Endava