MENIU

Brad în memoria victimelor din #Colectiv: "Nu vă vom uita de Crăciun!"

Părinții unora dintre victimele incendiului din Colectiv au adus, miercuri, în mod simbolic, un brad de Crăciun pe care l-au amplasat în fața clubului în memoria celor decedați. "Nu vă vom uita de Crăciun. Vă mulțumim pentru că ne-ați făcut mai buni!", sunt cuvintele inscripționate pe panglica care îmbracă ramurile verzi, de care urmează să fie atârnate globuri cu numele tuturor celor care și-au pierdut viața în cumplita noapte de 30 octombrie, potrivit Realitatea TV.

În fața clubului sunt prezenți mai mulți supraviețuitori ai incendiului, dar și doi tineri care, astăzi, au fost externați din spital. Câțiva dintre ei ajută la împodobirea bradului, care este înconjurat de lumânările aprinse și buchetele de flori aduse în memoria celor decedați.

 

Trei răniți, internați la Spitalul Militar, externați. Medic: S-a încheiat momentul tragic Colectiv

 

 

La această oră, 29 de răniți în incendiul de la Colectiv se află internați în spitalele din țară și din străinătate. În București sunt internate 10 victime ale incendiului din 30 octombrie, dintre care un pacient în stare critică. Până în prezent au fost externate 70 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. 63 de oameni au murit până acum în urma tragediei.


Datele pentru fiecare unitate sanitară:

- Spitalul Bagdasar Arseni – un pacient internat;

- Spitalul Grigore Alexandrescu – doi pacienţi internați;

- Spitalul Elias - un pacient internat;

- Spitalul Militar Central - patru pacienți internați (externaţi astăzi);

- Spitalul de Urgență din București - doi pacienți internați;

- Spitalul CC Iliescu – un pacient internat.

Numărul persoanelor decedate, în incendiul din 30 octombrie, a ajuns la 63 luni seară. Dintre acestea, 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 11 dintre răniții transferați în străinătate.

 


Mai multe articole despre:
0 brad victime lumânări colectiv