MENIU

BOMBĂ! Reacţie-SURPRIZĂ a lui Radu Banciu despre Ziua Naţională a României

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seară, manifestațiile care au avut loc în țară cu prilejul zilei de 1 Decembrie, el comentând că dacă nu s-ar fi pregătit zeci de mii de porţii de fasole, cârnaţi şi vin fiert pentru români, nu s-ar fi simțit că este sărbătoare națională. 

"România este singura țară unde sărbătoarea națională trece prin stomac exclusiv. Restul, paradă, avioane, tancuri, muzică populară, e doar fudulie. Ținem la această tradiție de popotă cel mai mult. Asta ține tot de sărăcie. Important e să băgăm la stomac cât mai mult. Dacă n-ar exista aceste pomeni, evident că 1 Decembrie nu ar mai avea nicio savoare", spune Radu Banciu.

El mai comentează că, surprinzător, în București, cu excepția lui Robert Negoiță de la Sectorul 3 și a lui Rareș Mănescu din Sectorul 6, edilii nu au mai pregătit fasole pentru bucureșteni.

"În Capitală s-au împărțit bucate gratis doar în două sectoare, o supriză, iată, Bucureștiul - mai puțin fasolar ca de obicei. În curând vom ajunge să ne rezervăm pe internet porțiile de fasole pentru Ziua Națională", a mai spus el, în emisiunea „Lumea lui Banciu”, de pe B1 Tv.

Mai multe articole despre:
Radu Banciu