MENIU

Boala îngrozitoare cu care Meghan Markle s-a luptat toată viața. I-a afectat stilul de viață și performanțele

Foto: Profimedia

Puțină lume știe, dar Ducesa de Sussex s-a confruntat decenii la rând cu o afecțiune cronică. Aceasta dădea dureri atât de mari încât nu putea să își ducă traiul de zi cu zi în condiții bune. Drept urmare, ea a căutat soluții în tratamente alternative, în special în medicina orientală, care, se pare, i-au adus un oarecare beneficiu.

Meghan Markle a dezvăluit cu ceva timp în urmă că a început să sufere de migrene încă din copilărie. Timp îndelungat, această problemă a avut un impact negativ asupra stilului ei de viață și performanțelor, dar, din fericire, a reușit să găsească o soluție pentru a face față disconfortului.

Conform declarației soției prințului Harry într-un interviu, frumoasa actriță a încercat o serie de tratamente care rezolvau problema doar cateva zile, iar apoi durerile începeau din nou. Prin urmare, a fost nevoită să recurgă la medicina orientală pentru a combate efectele bolii sale. "Am avut încredere în acupunctură și ventuze de-a lungul timpului", a dezvăluit actrița.

"Acupunctura și medicina orientală mi-au transformat complet viața. A trăi fără migrene este o schimbare semnificativă", a mărturisit ducesa de Sussex, conform revistei Panorama.

Meghan a recurs la medicina orientală și în timpul sarcinii sale.

Potrivit presei străine, în timpul primei sale sarcini, Meghan Markle a ales să apeleze și la acupunctură pentru a-și reduce nivelul de stres, în speranța că va avea o naștere mai ușoară. Cu toate acestea, în cele din urmă, a fost nevoită să fie transportată de urgență la spital după apariția unei complicații minore.

Actrița din „Suits” este, de asemenea, o adeptă a yoga și a saunelor, pe care le frecventează o dată pe săptămână și care îi completează rutina de wellness.