MENIU

Black Friday vine cu reduceri mari pentru vacanțele de pe litoralul românesc

Sursa foto: Arhivă

Black Friday vine anul acesta cu reduceri de până la 59% la vacanțele de pe litoralul românesc. Românii își pot achiziționa sejurul la mare pentru vara anului 2022 cu tarife care pornesc de la 25 de lei de persoană pentru o noapte de cazare. 

Hotelierii au reduceri și pachete avantajoase pentru clienții care își rezervă din timp vacanțele.

„Ofertele de Black Friday sunt cele mai așteptate în această perioadă. Reducerile pornesc de la 60% și ajung până la 70% în perioadele de extrasezon”, a precizat Cristiana Belu, director de hotel.

„Avem o ofertă de Black Friday valabilă până pe 27 noiembrie și include cazare cu mic dejun pentru două nopți, tariful de 300 de lei și include și un discount de 10% pentru consumația de la restaurant”, a transmis Elena Drăghici, sef recepție.

La altă agenție prețurile sunt și mai atractive.

„În această perioadă sunt cele mai mici tarife din an. Tarifele din vară sunt scăzute cu până la 59%, avem pachete care ajung să pornească de la 25 de lei de persoană pe noapte”, a explicat Ștefan Necula, directorul unei agenții de turism.

Ofertele vin și cu anumite condiții. Clienții trebuie să știe ca dacă se răzgândesc nu vor mai primi banii achitați înapoi. 

Mai multe articole despre:
Black Friday reduceri vacante litoral romanesc