MENIU

Black Friday // Corul contestatarilor Black Friday se mărește

Black Friday

Black Friday // Corul contestatarilor Black Friday se mărește. Telespectatorii continuă să ne trimită sesizări referitoare la ofertele și la promoțiile de Black Friday

Black Friday // Corul contestatarilor Black Friday se mărește. Mai mulți telespectatori ai postului Realitatea TV ne-au sesizat problemele pe care le-au întâmpinat atunci când au încercat să achiziționeze produse la oferte.

Redăm mai jos încă un mesaj:

"Bună ziua,

Mă numesc Olimpiu Vințeler și vă scriu pentru a vă propune o știre, sau poate o campanie de conștintizare etc. adevărul e ca nu știu cum să denumesc ceea ce vă propun.

Mă trezesc și eu la primele ore ale dimineții în speranța de a prinde câteva produse anunțate de retailerul [...] pe site-ul lor cu o seară înainte de începere a campaniei, anunțată de angajații din showroom la ora 6 dimineata, campania începând la ora 7. La ora menționată am fost pe site-ul [...] și la 7 fix i-am dat un refresh la pagina site-ul ca să constat că într-o fracțiune de secundă stocul la produsele meționate cu super ofertă a fost epuizat.

Factual, eu nu ințeleg foarte bine cum funcționează serverele și cum comunică între ele și ce viteze de transfer pot procesa, nu sunt chiar afon în tehnologie, însă într-o fracțiune de secundă nu cred că se pot procesa peste 5000 de tranzacții.

Așadar, ce vă propun este să rugați publicul dacă a reușit vreun cetățean român să obțină vreunul din produsele menționate în oferta lor. Pentru ca eu cred că aceste stocuri de fapt nu au existat și că cele 500 de bucăți de iphone x la prețul de 3499.99 de lei nu a existat, având în vedere faptul că după nici 4 ore produsul a fost listat ca și disponibil la un pret de 4399.9 lei. același lucru s-a întâmplat și cu un frigider listat la prețul de 599 de lei cu stoc epuizat, reapare pe stoc după trei ori la prețul de 1200 de lei și dispare după o ora.

Vă rog să întrebți cetățenii dacă au reușit să prindă vreo ofertă și să trimită imagini cu achiziția, de ce mă interesează asta e pentru că nimeni nu-i verifică și toată lumea acceptă situația stocurilor epuizate. Dacă aceste stocuri nici măcar nu au existat și a fost doar o păcăleală din partea retailerilor pentru a-și face reclamă".

Dacă întâmpinaţi astfel de probleme, nu ezitaţi să ne scrieţi sau să ne trimiteţi imagini pe martorocular@realitatea.net sau la numărul de whatssap 0732.333.108.

Informaţiile şi imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV sau pe realitatea.net.