MENIU

Black Friday la Fashion Days – Reduceri record absolut: -90%. Rar mai gasesti asa ceva

Black Friday la Fashion Days – Se pare ca in acest an pe fashion se inregistreaza cele mai mari reduceri in Vinerea Neagra. Preturile sunt reduse in multe cazuri chiar si cu 90%.

Black Friday la Fashion Days – Ofertele din Vinerea Neagra pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

Black Friday la Fashion Days vine cu reduceri cum rar se mai intalnesc: -90%. Poate parea uimitor, insa chiar gasesti o multime de accesorii si haine ce au reduceri bune de tot care chiar ating pe alocuri si pragul de 90%. O sa facem si noi o scurta trecere in revista a celor mai interesante categorii de produse care ne-au atras atentia si care au reduceri mari.

Black Fiday la Fashion Days – Ghete si botine

In primul rand, pentru doamne si domnisoare, gasiti o gama larga de ghete si botine, numai bune pentru sezonul rece care tocmai a inceput. Cele mai multe au reduceri de peste 50% si sunt de la branduri foarte cunoscute cum ar fi Big Star, Xti, Zee Lane si multe altele. Va recomandam botinele din piele intoarsa sintetica ce sunt foarte rezistente, dar si pentru vremuri mai ploioase sau chiar pe zapada va recomandam cizmele de iarna de tip UGG. Pe toate le gasiti listate AICI.

Black Friday la Fashion Days – Genti

O alta categorie de mare succes in randul doamnelor si domnisoarelor este cea cu genti. Si din fericire cei de la Fashion Days vin in acest an cu o gama foarte diversa de genti de toate felurile. Va recomandam gentile din piele pentru umar care sunt mai elegante si mai stilate si pot fi purtate in general cu o gama mai larga de tinute. Puteti vedea toate modelele disponibile accesand LINKUL URMATOR. 

Black Friday la Fashion Days – Rochii

Si ultima categorie pe care noi v-o recomandam cu mare incredere este cea de rochii de la Fashion Days. O multime de modele disponibile de la United Colors of Benetton care inspira un aer tineresc, dar si modele foarte colorate de la Desigual. In plus, gasiti si ceva mai elegant de la Vero Moda, majoritatea au reduceri de 70% doar in aceasta perioada. Puteti vedea rochiile disponibile accesand LINKUL URMATOR.

Mai multe articole despre:
black friday fashion days